SANATIN ADRESİ SANAT KURSLARI

blog yazısı ekle !

SANATIN ADRESİ SANAT KURSLARI

Sevgili beyler ve bayanlar öncelikle sanat adına ne biliyoruz onu bir ortaya koyalım. Sanat denilince aklınıza her türlü bilgi dışında aslında sadece müzik, resim, belki seramik gelir yalnız söyle bir durum var ki sanat o kadar çok geniş bir yelpazesi bulunan bir yaşamdır ki iki üç tane ile sınırlı kalmak ona yapılan bir haksızlıktır diyebiliriz.




Sanat; bireyin içerisinde tutamadığı duyguları hüzün, sevinç, isyan veya her ne ise içinizde ne taşıyorsanız bunu hayalden çok dışarıya nesnel bir objeye dönüştürmektir. İçinizde uçan kelebekleri ya da içinizde kopan fırtınaları dışarıya vurmanın şeklidir. Bunu ister görsel isterseniz de işitsel bir şekilde yansıtabilirsiniz.

Sanatın dallarından bahsedecek olursak. Edebiyat, resim, müzik, oyma sanatı, heykelcilik ve daha birçok unsur yer alıyor. Sanat adına bir şey yapmak sanatsal bir eser verebilmek için öncelikle sanattan hem zevk almalı hem de icra ettiğiniz sanatı ciddiye almalısınız. Sanatı bu yönde ele alarak önemli bir sanatçı olacak ve çok kıymetli eserler ortaya çıkarabileceksiniz.

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

Salsa Angora

SalsaAngora grubu 2003 yılında kurulmuş bir gösteri, organizasyon, dans eğitim grubudur. Bünyesinde yerli ve yabancı pek cok danscı ve eğitmen bulunan SalsaAngora grubu çok farklı dans türleri ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok başarılı organizasyon düzenlemiş ve konusunda Türkiye'de bir ilk olmayı başarmıştır.

2003 yılında Kıvanç GÜR, Deniz ŞAYLAN, Ercüment MERGEN, Elif KARAHAN, Muzaffer GÜR tarafından kurulan SalsaAngora şu anda Kıvanç GÜR'ün başkanlığında eğitim hayatına devam etmektedir.Kurulmasından bu yana yaptığı gerek sosyal gerekse kültürel organizasyonlar ile gelişmesini devam ettirmektedir.

2006 yılında Akay caddesi no: 28'de dans stüdyosunu açan SalsaAngora şu anda Türkiye'nin en büyük dans stüdyolarından birine sahiptir. SalsaAngora dans stüdyosu 650 m2 alana yayılmış olup eğitim verilen A Dersliği 170 m2 ve B Dersliği ise Her hafta yapılan farklı etkinlikller ile beraber öğrencilerini hep bir arada tutmayı hedeflemiştir. Aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesinde yer alan SalsaAngora'da Kıvanç Gür Türkiye Dans Sporları federasyonu Organizasyon komitesi başkan yardımcılığ, Salsa Hakemliği ve Antrenörlüğü,görevlerini yapmaktadır. 2008-2009 dönemi itibari ile bünyesine yeni eğitmenler katmış olan SalsaAngora 12dans eğitmeni, 18 asistan eğitmeni ve 45 yarışmacısı ile eğitimlerine devam etmektedir.

SalsaAngora Bünyesinde sosyal sınıfların yanında, Salsa,Hiphop,Bachata,Tango,Latin Dansları ve Çocuklar gösteri grupları da bulunmakta ve Yurtiçi Yurtdışı pekçok organizasyonda gösteril

SalsaAngora Grubu haftada 2 defa olacak şekilde; Perşembe günleri Tunus caddesi Newcastle Gate 66, Cumartesi günleri SalsaAngora dans stüdyosu'nda Latin geceleri düzenlenmekte ve Her hafta yine SalsaAngora Dans Stüdyosunda eğitimi verilen dansların pratikleri yapılmaktadır. Öğrencilerine katıldıkları eğitimlerde her 2 ayda bir katılım belgeleri verilmekte ve bu belgeler için özel geceler tertip edilmektedir.

SalsaAngora grubu sene içerisinde yutdışından Avrupa ve Dünya çapında tanınmış hocalar getirterek çeşitli workshoplar ve eğitimler de verdirmektedir.Bu eğitimlere sadece Ankara'dan değil tüm Türkiye'den büyük katılımlar olmakta ve pek çok TV kanalı takip etmektedir.Yeni sezon için de çeşitli latin dans hocaları ile irtibata geçilmiştir. SalsaAngora grubu bünyesinde bulunan yarışmacı çiftler gerek Türkiye gerekse Türkiye dışında yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler alarak ülkemizi başarı ile temsil etmişler ve bir çok ödül almışlardır. İlerleyen zamanlarda bu tür yarışmalara daha çok SalsaAngora grubu yarışmacısı katılacaktır.

devamını oku...
Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara


Sanat adına aradığınız her şeyi Ankara sanat kurslarında bulabilir ve burada yeni bir dünya oluşturabilirsiniz. Kendisini sanata ve sizlere adayan ve sanat adına engin bilgilere sahip olan çok kıymetli sanatçı arkadaşlarımız sizlere ders vermek için sizleri bekliyor.

Kursumuzda istediğiniz her açıdan kendinizi geliştirebilir ve gitmek istediğiniz okullara girmek için katılmış olduğunuz sınavlardan istediğiniz puanları alabilirsiniz. Hayallerinize ulaşmanız için en az sizler kadar çok çabalayan öğretmenlerimizi gördüğünüzde sizlerde sanata daha fazla bir aşk ile tutunacak ve istediğiniz makama gelebilmek için daha fazla çaba harcayacaksınız.

Sizleri hayallerine yakınlaştıracak olan Ankara sanat kursunu sizlerde en az gelip öğrenim gören öğrenciler kadar çok beğenecek ve sanatınızı icra etmek için sabırsızlanacaksınız. Sanatın sizlerin iç dünyasında ne gibi yer edindiğini ve bunu dışarı başarılı bir şekilde dışarıya vurmayı istiyorsanız tercihinizi bizden yana kullanmalısınız.

Sizlere sunmuş olduğumuz kurslarımız ile ilgili daha detaylı bir bilgi edinmek ve sizlere ders verecek öğretmenlerimiz ile tanışmak derslerine katılmak istiyorsanız bizzat kursumuza gelip ücretsiz derslerimizin tadını çıkarabilirsiniz.