YETENEĞİN OPTİK GÖZÜ FOTOĞRAFÇILIK KURSU

blog yazısı ekle !

YETENEĞİN OPTİK GÖZÜ FOTOĞRAFÇILIK KURSU

Fotoğrafçılık denilince akla ilk gelen şeylerden biride artık günümüzde herkesin fotoğraf çektiği olmalıdır. Özelliklede son zamanlarda kameralı telefonların daha çok yaygınlaşması ile herkes fotoğrafa oldukça merak salmış görünüyor. Her kuşaktan fotoğrafçılığa merak saran onu benimseyen fotoğraf çekme sevdalısı olan insanlarımız var. İşte bizde bu insanlarımızın gençlerimizin önünü açmak için onlara reddedemeyeceği bir teklifte bulunuyoruz.

Sizlerin de çok güzel fotoğraflar çekmeniz için bunun iyi bir eğitimini almanız gereklidir. Çünkü her işin bir profesyonelliği vardır ve sizde bilinçsizce fotoğraf çekmektense en iyi şekilde öğrenip sonra çekmeyi yeğlemelisiniz. Sizler için özel olarak hazırlanmış olan Ankara fotoğrafçılık kurslarında birbirinden deneyimli, bilgisiyle sizleri aydınlatmaya can atan seçkin öğretmen kadromuzla sizlerin gönlünde taht kuracağız.



Crypto Dans Stüdyosu

Bahçelievler


devamını oku...
Adres: Crypto Dans Stüdyosu - Bahçelievler 3. cad 70. sok (eski 27.sok.) 3/A Bahçelievler-Ankara


Birazda fotoğrafçılıktan bahsedelim; şu konuda bir anlaşalım. Güzel fotoğraf çekmek yalnızca manzara veya başka güzel bir şeyin fotoğrafını çekmek demek değildir. Fotoğrafı güzel kılan şey doğru açıyı yakalayarak çekilmesidir.

Fotoğrafçılık denilince akla ilk insan fotoğrafları gelmesin lütfençünkü sadece bununla sınırlı kalmıyor. Fotoğrafçılığın bir sürü yan dalı var ve onlarda çok önemliler bunlardan bazıları dijital fotoğrafçılık, kuş fotoğrafçılığı, doğa fotoğrafçılığı gibi çeşitli yan dalları da vardır.

İnsanın sevdiği alana yönelmesini kolaylaştıran bu bölümler oldukça eğlencelidir. İşte sizlere fotoğrafçılığın en temel öğelerini, ayrıntısını her şeyiyle öğretecek olan Ankara fotoğrafçılık kurslarına hemen kayıt yaptırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Sizlerin doğayla insanlarla iç içe olmasını sağlayacak ve sizlerin daha mutlu olmasını sağlayacak olan bu alana yönelmeyi kesinlikle ihmal etmeyin.

Siz gençler bizim ufkumuzu genişletecek fotoğraflar çekmelisiniz bu da ancak uzun uğraşlar sonucunda oluşur. Hiç bir şey kolay değildir. Öncelikle çok fazla bilgiye sahip olmak zorundasınız fotoğrafçılık sadece fotoğraf çekme sanatı değildir. Fotoğraf çekmeyi sevmeniz lazım ki sevdiğiniz işte başarılı olun.

Kameranızı ve ekipmanlarınızı yanınızdan ayırmayın onlarla bütünleşin onlar sizin her şeyiniz. Kameranız her zaman temiz olsun. Yani uzun lafın kısası fotoğraf çekmenin kolay olmadığını çekmek için uzun bir bilgi birikimine ihtiyacınız vardır. Sonuçta herkes fotoğraf çeker ama herkes fotoğrafçı olamaz.