ANKARA UD KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA UD KURSU

Çalınması diğer enstrümanlara göre biraz daha zor olan UD, perdesiz telli ve mızraplı çalgılar kategorisinde yer alır. Atası sayılan Lavta çalgısının çok eski tarihlerde Anadolu'ya gelmesi ile bugünkü şeklini almış olup, Lavta'dan biraz daha büyük ve perdesiz şeklidir. Özellikle Türk Sanat Müziğinde oldukça fazla bir kullanım yeri vardır. Ses aralığı 3 oktav olan bu alet 11 ya da 12 telli olarak kullanılır.



Seda Müzik ve Sanat Kursu

Beştepe

Ankara Beştepe semti Azaflı Plaza'da bulunan Səda Müzik Kursunda Piyano, Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney, Şan ve Ritm dersleri her yaş grupuna hitap eden öğrencilere profesyonel hocalarımız tarafından verilmektedir.

Beştepe Səda Müzik Kursunda Piyano dersleri ile birlikte Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney, Şan ve Ritm Derslerimiz sıfırdan ileri seviyeye kadar hocalarimiz tarafından çalıştırılıyor. Səda Müzik Kursu çalışmalarında Müzik eğitiminin insan yaşamındaki yerini ve önemini kanıtlamaya çalışıyor.

Beştepe Seda Müzik Kursunda Piyano, Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney ve Ritm derslerinde eğlenceli ve hızlandırılmış şekilde nota okuyarak, Bona ve Solfej çalıştırılacak şekilde dersler verilmektedir. Beştepe Seda Müzik Kursu "Müzik Ruhun Gıdasıdır" deyimine dayanarak ders kayıtlarımız devam etmektedir.


devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:56 Beştepe - Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara


Çalınması diğer müzik aletlerine göre her ne kadar daha zor gibi görünse de, yeterli disiplin ve istek ile uzman eğitmenlerin verdiği UD kursu sayesinde kısa sürede UD çalmanın keyfine varabilirsiniz. Özellikle Ankara sınırları içerisinde oturuyorsanız size Ankara UD Kursu seçeneğimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Bireysel olarak size uygun saatlerde verilmekte olan ders fiyatları hakkında, ilgili birimlerimize başvurabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Müziğin evrensel oluşu ve duyguların notaya dökülerek ses haline gelişi, bu anlamda size farklı bir özgürlük hissi verecek, belki de almış olduğunuz UD kursu ile bir Udi Olarak ileride hatırı sayılır besteci ve müzisyenlerden biri olup sanat dünyasında yerinizi alacaksınız.