FOTOĞRAFÇILIK KURSU DERSLERİ VE DERS SÜRESİ

blog yazısı ekle !

FOTOĞRAFÇILIK KURSU DERSLERİ VE DERS SÜRESİ

Fotoğrafçılık kurslarında dersler katılımcıların seviyelerine göre gruplandırılarak konular da bu gruba uygun olarak verilmektedir. Mesela yeni başlayan katılımcılar filmin hızını, objektif diyagramının açıklığı ve enstantane gibi tekniklerin doğru ayarlanması konusunda problem ile karşılaşabilirler.

Ankara fotoğrafçılık kurslarının dersleri uygulamalı olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrenilen tekniklerin kalıcı ve verimli olması için dersin uzman hocası ile birlikte doğa da manzara çekimleri yapabilirsiniz. Böylece kafanızda oluşan veya oluşması muhtemel sorularda cevap alabileceğiniz uzman kişiler yanınızda olacaktır.



Crypto Dans Stüdyosu

Bahçelievler


devamını oku...
Adres: Crypto Dans Stüdyosu - Bahçelievler 3. cad 70. sok (eski 27.sok.) 3/A Bahçelievler-Ankara


Ankara fotoğrafçılık kurslarında ders süreleri ne kadar? Veya haftada kaç gündür? Gibi sorular en çok merak edilen sorular arasındadır. Bu soruyu Ankara'da bulunan fotoğrafçılık kursları üzerinde yaptığımız derin çalışmalar sonucunda belirledik. Bu bilgileri siz değerli okuyucularımız ile paylaşalım. Ders süresi 6 hafta da (15 saatte) mükemmel sonuca ulaşacaksınız. Haftanın iki gününde 2 veya 3 saatlik ders süresi ile ders süreci devam etmektedir.

Sıradan kurslardan farklı olarak Ankara fotoğrafçılık kurslarında dersleri uygulamalı olarak işlemektedir hocalar. Böylece teknikleri kâğıt üzerinden çıkarıp makinelere aktararak öğrencilerin yaşayarak, görerek öğrenmesini sağlayacaktır. Dersler böylece eğlenceli ve aktif bir şekilde devam etmektedir. Bazen fotoğraf çekmek için zaman bulamayabilirsiniz. Zaman bulunca ekipman sıkıntı yaşayabilirsiniz. Belki bütün bu teçhizat ve zaman tamamdır da nereden başlayacağınız konusunda tereddüt yaşamaya başlarsınız. Bu gibi durumlarda fotoğrafçılık kursları sizin için bir sistem veya program oluşturarak daha kolay ilerlemenizi sağlayacaktır.

Fotoğrafçılık kurslarında hocanın bilgi ve edindiği tecrübe elbette önemlidir. Ama asıl önemli nokta tüm bu bilgileri öğrencilerine aktarabilmeli, öğrencilerinin de bu deneyimlerden yararlanarak kendilerine ders çıkarma fırsatını vermesidir. İlk başlarda çektiğiniz fotoğraflar iyi olmayabilir ama zaman içerisinde hatalarınızı düzelterek, yanlışları tekrarlamadan yeni mükemmel fotoğraflar serisi oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken iyi bir fotoğrafçılık kurslarını tespit edip, size uygun olanları işaretleyip daha sonra bu kurslardaki süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece kafanızdaki problemleri minimuma indirerek zaman kaybını da önleyebilirsiniz. Karar verdiğiniz kursun birebir dersini, ders programını, bilgi düzeyinizi, haftanın size uyan günlerini kurumun personeli paylaşarak detayları halledebilirsiniz.