ANKARA UD KURSU

blog yazısı ekle !

ANKARA UD KURSU

Türk müzik sanatında önemli bir yeri olan müzik aletlerinden biride udtur. Herkesi kendisine hayran bırakıyor. Ud perdesiz, kısa saplı ve telli bir müzik aleti olup klasik Türk müziği ve Türk halk müziğinde çok önemli bir yere sahiptir. Klasik Türk müziğine gönül veren arkadaşlarımız müzik adına bir şeyler öğrenmek istiyorsanız sizleri Ankara ud kursumuza bekliyoruz.

Ud, Osmanlı döneminde ünlenip günümüzde de o şanını ilk gün ki gibi canlı tutan bir müzik aletidir. Udun kendisi tek başına koca bir orkestrayı oluşturan ses perdeleri ile zengin bir ses hâkimiyeti vardır. Sizlerde bu orkestranın şefi ve bu eşsiz müzik aletinin udisi olmak istiyorsanız kurslarımız sizler için büyük bir çaba harcayarak bunu başarmanızda yardımcı ve en büyük destekçiniz olmaya hazırdır.



Seda Müzik ve Sanat Kursu

Beştepe

Ankara Beştepe semti Azaflı Plaza'da bulunan Səda Müzik Kursunda Piyano, Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney, Şan ve Ritm dersleri her yaş grupuna hitap eden öğrencilere profesyonel hocalarımız tarafından verilmektedir.

Beştepe Səda Müzik Kursunda Piyano dersleri ile birlikte Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney, Şan ve Ritm Derslerimiz sıfırdan ileri seviyeye kadar hocalarimiz tarafından çalıştırılıyor. Səda Müzik Kursu çalışmalarında Müzik eğitiminin insan yaşamındaki yerini ve önemini kanıtlamaya çalışıyor.

Beştepe Seda Müzik Kursunda Piyano, Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney ve Ritm derslerinde eğlenceli ve hızlandırılmış şekilde nota okuyarak, Bona ve Solfej çalıştırılacak şekilde dersler verilmektedir. Beştepe Seda Müzik Kursu "Müzik Ruhun Gıdasıdır" deyimine dayanarak ders kayıtlarımız devam etmektedir.


devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:56 Beştepe - Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara


Birebir ve gruplar halinde olan kurslarımız sizin isteğiniz doğrultusunda şekil alır ve tamamıyla sizi memnun etmek amaçlanır. Kursumuzda öğrenmek ve öğretmek hiç bu kadar kolay olmamıştır. Aradığınız nitelikte olan ve sizleri hayallerinize bir an önce kavuşturacak kursumuz herkes tarafından büyük ilgi görmektedir.

Ankara ud kursumuza katılan öğrencilerimize klasik müzik adına pek çok şey öğretir ve udun var olan her bir ince detayını sizlere özenle öğretiyoruz. Öğrencilerimize aktardığımız bilgiler arasında nota, usul, solfej, armoni ve daha birçok detayı önemle anlatıyor ve öğrenmenizi sağlıyoruz.

Her biri kendi alanında uzman eğitmenlerimiz ile ud çalmayı hayal ettiğinizden çok daha kısa sürede ve bir o kadarda kolay öğrenebileceksiniz. Ud eğitimimiz sizlere müzik kulağını, yorum yapma yeteneğimi, müzik tekniğini akıcı ve kolayca öğretecek, öğrettiklerimizi pekiştirmek adına sık sık uygulamalı örnekler vereceğiz.

Sizlerin de emeği ve sabrı neticesinde ortaya çıkacak olan manzaraya siz dâhil çevrenizdekiler hayran kalacak kısa zamanda ud çalabilmek adına hayal ettiğiniz her şeyi sizlere sunmaya hazırız. Ud kurslarımız ile hayran kaldığınız ud sanatçıları gibi büyük bir sanatçı olabilme yolunda sizlerin emin ve hızlı adım atmanız sağlayacaktır. Bizlere ulaşmak ve detaylı bilgi edinmek için kurumumuza gelebilir veya iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.