SALSA FESTİVALLERİ

blog yazısı ekle !

SALSA FESTİVALLERİ

Her yıl çeşitli ülkelerde salsa festivalleri, kongreleri düzenlenir. Salsaya başlamadan önce bile bilet alıp katılım gösterebilir salsa hakkında daha çok bilgiye erişebilirsinir. Salsa yapanlarla aynı havayı solumak dans hakkında size daha çok bilgi verir.



Mavi Cabed Dans Akademi

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

Crypto Dans Stüdyosu

Bahçelievler


devamını oku...
Adres: Crypto Dans Stüdyosu - Bahçelievler 3. cad 70. sok (eski 27.sok.) 3/A Bahçelievler-Ankara

Emir Kaya Dans Okulu

Çayyolu

Emir Kaya Dans Okulu, Türkkonut Çayyolu semtinde dans tutkunlarına profesyonel dans eğitimi sunan öncü bir kurumdur.

Kursun Özellikleri

Emir Kaya Dans Okulu, geniş dans programlarıyla dans severlerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Ankara Oyun Havaları, Break Dance, Bale, Flamenko, Funk Dans, Halk Dansları, Pilates, Rumba Dans gibi çeşitli dans türlerinde eğitimler veren okul, her yaş ve seviyedeki bireylerin dans yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımaktadır.

Öğrenciler, deneyimli ve özverili eğitmenler eşliğinde keyifli bir eğitim süreci geçirmekte ve dans alanındaki becerilerini ilerleterek dans dünyasında kendilerine sağlam bir yer edinmektedirler.

Emir Kaya Dans Okulu, öğrencilerin dansa olan tutkularını keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayan dinamik bir eğitim ortamına sahiptir.

Kursun Hizmetleri

Ankara Oyun Havaları, Break Dance, Bale, Flamenko, Funk Dans, Halk Dansları, Pilates, Rumba Dans gibi farklı dans kursları ile dansseverlere geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunan Emir Kaya Dans Okulu, dans tutkunu herkesin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Ayrıca, dans ekipmanları ve kıyafetleri gibi malzemelerin satışını da gerçekleştiren okul, öğrencilerin dans deneyimlerini eksiksiz ve kaliteli bir şekilde tamamlamalarını amaçlamaktadır.

Zayıflama programları ve sağlıklı yaşam konusunda da destek veren Emir Kaya Dans Okulu, öğrencilerin sadece dans becerilerini geliştirmekle kalmayıp aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmaktadır.

Zayıflama programları nedir ve nasıl işler?

Zayıflama programları, kilo verme amacıyla belirlenen bir dizi egzersiz, beslenme ve yaşam tarzı değişikliklerini içeren planlardır.

Genellikle sağlıklı kilo kaybını teşvik etmek, vücut kompozisyonunu düzeltmek ve genel sağlığı iyileştirmek için tasarlanır.

Emir Kaya Dans Okulu, Türkkonut Çayyolu semtinde dans tutkunlarına kapılarını her zaman açık tutarak, herkesin dansla tanışmasını ve dans yeteneklerini geliştirmesini desteklemektedir.
Profesyonel eğitmen kadrosuyla dans eğitimi alanında güvenilir bir adres olan okulda, dansın büyüleyici dünyasına adım atmak için hemen kayıt yaptırabilir ve dans tutkunuzu keşfetmeye başlayabilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Odabaşı Caddesi Bahar Sitesi Hanımeli Apartmanı 14/1-B Türkkonut Çayyolu-Ankara

Salsa Ankara Dans Akademisi

Bahçelievler

Salsa Ankara Dans Akademisi

Salsa Ankara Dans Akademisi, 2005 yılında Ankara Universitesi bünyesindeki dans eğitmenleri tarafından ilk olarak Dansanka adı altında kurulmustur ve 2007 yılından bugüne hizmet vermeye devam etmektedir.

Salsa Ankara Dans Akademisi ve Sanat Kulübü deneyimli kadrosuyla dans eğitimi,Tiyatro, diksiyon, yaratıcı drama eğitimi,her hafta pratik ve dans geceleri, düzenli parti organizasyonlarıyla hayatınıza renk katmayı amaçlamaktadır.

Bizimle iletişime geçerek; Dansa ve sanata ilk adimi atabilirsiniz,organizasyonlarınıza danscılarımızla renk katabilirsiniz, alacağınız özel derslerle sizin icin onemli olan günleri unutulmaz kılabilirsiniz.










devamını oku...
Adres: Bahçelievler Mahallesi Azerbaycan Caddesi No:35 K:1 Bahçelievler-Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara

Evrensel Sahne Sanat

Kızılay

Evrensel Sahne Sanat - Kızılay Dans Okulu

2008 yılında dans antrenörü Mesut SONAT tarafından kuruldu.

Dans ve müziğin birleştiği yerde hayatın ritmini birlikte yakalayalım. Latin dansları, Modern Dans, Oryantal, Klasik Bale, Piyano, Keman çalışmaları ile sanatın yaşamınızda varolmasına izin verin. Sanatın ışığı hep yolunuzu aydınlatsın…

Keman

Keman dersi almak için 8 ila 60 yaş arasında olmak yeterlidir. Profesyonel bir amaç güdülmüyorsa, sadece musiki ile ilgilenmek hayatınıza renk katmak güzel bir hobi edinmekse amacınız haftada 1 saat vakit ayırmanız yeterli olacaktır. Ayrıca profesyonel bir amacı olanlar için de özel programlarımız bulunmaktadır

Bale

Bale, çucuklarınızın yaşamı için atılan en önemli adımlardan biridir ve geleceğin sanatçılarını yetiştirmek, çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunmak bizleri mutlu edecektir.

Latin Dansları

DANS İLE YENİ BİR YAŞAM İÇİN… Günlük hayatın stresinden kurtulmak için son derece basit ve çok eğlenceli bir yol seçmek isterseniz eğer, Latin Dansları; Bachata, Salsa, Rumba, Cha cha cha, Pasadoble, Arjantin Tango, Vals'in yanı sıra, Oryantal, Jazz Dance, Line Dans ve Hip Hop gibi grup çalışmalarını deneyebilirsiniz…

devamını oku...
Adres: Karanfil sok. 37/9 Kızılay-Ankara

Adım Sanat ve Dans Okulu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mah. 3300. Sokak No: E / 5 Modacity Yaşamkent - Ankara

Armoni Dans ve Müzik Akademi

Dikmen

devamını oku... Adres: Osman Temiz Mahallesi 1026. Cadde No:50 Dikmen-Ankara

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

Salsa Angora

SalsaAngora grubu 2003 yılında kurulmuş bir gösteri, organizasyon, dans eğitim grubudur. Bünyesinde yerli ve yabancı pek cok danscı ve eğitmen bulunan SalsaAngora grubu çok farklı dans türleri ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok başarılı organizasyon düzenlemiş ve konusunda Türkiye'de bir ilk olmayı başarmıştır.

2003 yılında Kıvanç GÜR, Deniz ŞAYLAN, Ercüment MERGEN, Elif KARAHAN, Muzaffer GÜR tarafından kurulan SalsaAngora şu anda Kıvanç GÜR'ün başkanlığında eğitim hayatına devam etmektedir.Kurulmasından bu yana yaptığı gerek sosyal gerekse kültürel organizasyonlar ile gelişmesini devam ettirmektedir.

2006 yılında Akay caddesi no: 28'de dans stüdyosunu açan SalsaAngora şu anda Türkiye'nin en büyük dans stüdyolarından birine sahiptir. SalsaAngora dans stüdyosu 650 m2 alana yayılmış olup eğitim verilen A Dersliği 170 m2 ve B Dersliği ise Her hafta yapılan farklı etkinlikller ile beraber öğrencilerini hep bir arada tutmayı hedeflemiştir. Aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesinde yer alan SalsaAngora'da Kıvanç Gür Türkiye Dans Sporları federasyonu Organizasyon komitesi başkan yardımcılığ, Salsa Hakemliği ve Antrenörlüğü,görevlerini yapmaktadır. 2008-2009 dönemi itibari ile bünyesine yeni eğitmenler katmış olan SalsaAngora 12dans eğitmeni, 18 asistan eğitmeni ve 45 yarışmacısı ile eğitimlerine devam etmektedir.

SalsaAngora Bünyesinde sosyal sınıfların yanında, Salsa,Hiphop,Bachata,Tango,Latin Dansları ve Çocuklar gösteri grupları da bulunmakta ve Yurtiçi Yurtdışı pekçok organizasyonda gösteril

SalsaAngora Grubu haftada 2 defa olacak şekilde; Perşembe günleri Tunus caddesi Newcastle Gate 66, Cumartesi günleri SalsaAngora dans stüdyosu'nda Latin geceleri düzenlenmekte ve Her hafta yine SalsaAngora Dans Stüdyosunda eğitimi verilen dansların pratikleri yapılmaktadır. Öğrencilerine katıldıkları eğitimlerde her 2 ayda bir katılım belgeleri verilmekte ve bu belgeler için özel geceler tertip edilmektedir.

SalsaAngora grubu sene içerisinde yutdışından Avrupa ve Dünya çapında tanınmış hocalar getirterek çeşitli workshoplar ve eğitimler de verdirmektedir.Bu eğitimlere sadece Ankara'dan değil tüm Türkiye'den büyük katılımlar olmakta ve pek çok TV kanalı takip etmektedir.Yeni sezon için de çeşitli latin dans hocaları ile irtibata geçilmiştir. SalsaAngora grubu bünyesinde bulunan yarışmacı çiftler gerek Türkiye gerekse Türkiye dışında yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler alarak ülkemizi başarı ile temsil etmişler ve bir çok ödül almışlardır. İlerleyen zamanlarda bu tür yarışmalara daha çok SalsaAngora grubu yarışmacısı katılacaktır.

devamını oku...
Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara

Karçiçeği Bale ve Dans Okulu

Kızılay


devamını oku...
Adres: Mithatpaşa Caddesi 51/4 Kızılay-Ankara

Mürüvvet Line Dance

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Cadde No:10/3 Ümitköy-Ankara

Mürüvvet Line Dance - Yıldız

Yıldız

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Nişantaşı Center No:2 Yıldız-Ankara


Dansı insanlar yapıyorsa salsa dansçılarını tanımak, onları canlı izlemek salsa dansı hakkında birinci dereceden erişebileceğiniz bilgiler demektir. Etkinliklere katılmak özgüveninizi daha iyi hale getirir, hele ki ilgi alanınız olan bu dans için bir etkinlikte bulunmak sizin için bir zevk haline gelecektir. Yeni insanlarla etkileşim kurarak başka dans stilleri, duruş, tutuş, adım stilleri keşfedebilirsiniz. Ankara dans okulları sizi bu festivallere yönlendirir, yeni dünyalar keşfetmenizi sağlar.