MÜZİKTE AŞK KANUN KURSU

blog yazısı ekle !

MÜZİKTE AŞK KANUN KURSU

Kanun dünya çapında bir müzik aletinin yanında özelliklede Türkiye ve Arap yarım adasında ayrı bir özellik taşır. Sesi musiki türüne çok gitse de kanun hep alanda kullanılabilir müzik aletlerimizden biridir. Batı müziğinde piyano ne ise Türk müziğinde de kanun aynı yere ve öneme sahiptir. Sesi ile sizleri alıp başka diyarlara götürecek bir müzik aleti arıyorsanız işte sizlere mükemmel bir müzik aleti.




Kanun her ne kadar iki elin sadece işaret parmağıyla çalınıyormuş gibi görülse de aslında on parmağın onunu da kullanmanız gerekmektedir. Akort yaparken veya bir makamdan diğer bir makama geçişte iki elinizin her parmağını kullandığını sizlerde fark edeceksiniz. Bir kanun sanatçısı yetenekli olduğu kadar zekidir de çünkü beynimizin her iki tarafını da kullanmamızı sağlıyor kanun çalmak.

Seda Müzik ve Sanat Kursu

Beştepe

Ankara Beştepe semti Azaflı Plaza'da bulunan Səda Müzik Kursunda Piyano, Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney, Şan ve Ritm dersleri her yaş grupuna hitap eden öğrencilere profesyonel hocalarımız tarafından verilmektedir.

Beştepe Səda Müzik Kursunda Piyano dersleri ile birlikte Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney, Şan ve Ritm Derslerimiz sıfırdan ileri seviyeye kadar hocalarimiz tarafından çalıştırılıyor. Səda Müzik Kursu çalışmalarında Müzik eğitiminin insan yaşamındaki yerini ve önemini kanıtlamaya çalışıyor.

Beştepe Seda Müzik Kursunda Piyano, Keman, Gitar, Ukulale, Bağlama, Ud, Ney ve Ritm derslerinde eğlenceli ve hızlandırılmış şekilde nota okuyarak, Bona ve Solfej çalıştırılacak şekilde dersler verilmektedir. Beştepe Seda Müzik Kursu "Müzik Ruhun Gıdasıdır" deyimine dayanarak ders kayıtlarımız devam etmektedir.


devamını oku...
Adres: Beştepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No:56 Beştepe - Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara


Kanun çalabilir miyim? Ya da kanun çalmak çok zor mu? Gibi sorulara cevabımız sizin yetenek ve öğrenme arzunuzun ne kadar kuvvetli oluşuyla alakası vardır olacaktır. Çünkü her müzik aletinde yaşanan zorluklar elbette ki kanunda da yaşanır. Bu iki artı iki gibi değişmez bir gerçektir. Her ne kadar kolay gibi görünse de biraz zorluğu vardır ama siz kanun çalma aşkı ile yanıp tutuşuyor ve sizlerde en az bir kanun ustası gibi ezgiler çıkarmak istiyorsanız bu zorluk sizlere tatlı gelecektir.

Kanun çalmak adına bir eğitim veren kursa gitmek istiyorsanız ilk tercih edeceğiniz kurs Ankara kanun kursu olmalıdır. Neden diye soracak olursanız kanun adına sizleri engin bilgilere sahip olan bir birey haline getirebilecek en önemli kurumlardan biridir. Kanun çalabilme yeteneğinizi dışarıya vuracaktır. Aşk ile sizlere tüm bildiklerini altın tepside sunan eğitmen arkadaşlarımız ile öğrenmenin hiç bu kadar eğlenceli olmadığını fark edeceksiniz.

Türk tarihinde ve müziğinde bu denli önemli yeri olan bir müzik aletinin en ince ayrıntısını öğrenmek ve usta bir sanatçı olmak istiyorsanız sizleri Ankara kanun kurslarımıza bekliyoruz. Hayranlıkla dinlediğiniz kanun sanatçıları gibi olmak istiyorsanız bizler sizin bu hayalinizi gerçeğe dönüştürme yolunda ki en büyük destekçiniz olmaya hazırız.