SANAT ADINA SANAT KURSU

blog yazısı ekle !

SANAT ADINA SANAT KURSU

Sanat nedir dilerseniz öncelikle bu konu üzerinde yoğunlaşalım. Sanat tanımsal olmasa da genel içeriği hayal gücünün oluşturduğu eserlerdir. Sanat ile bay bayan fark etmeksizin her birey kendi hayal dünyasını diğer bireylere aktarmasıdır. Birçok insan sanal gücü ile tüm duygu ve düşüncelerini mutluluğunu isyanını ve daha birçok hislerini tek bir seferde dışarı vurabiliyor.




Sanatın tüm güzellikleri ve daha fazlasını kendini benliğinizde hissetmek ve eğitiminiz sonunda usta bir sanatçı olmak istiyorsanız. Sizleri Ankara sanat kurslarına bekliyoruz. Sanatın her dalını geniş hizmet yelpazemiz içerisinde çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Sanat tarihi insanlık tarihi ile aynı yaşta diyebiliriz. Sanat ilk olarak resim, müzik ve seramik dallarıyla ilk insan zamanlarında karşımıza çıkıyor. Daha sonraları ise heykelcilik, tiyatro, müzik aletleri, ahşap boyama, bale, opera, halı dokuma, ebru sanatı ve daha sayamadığımız birçok dalı ile bizlere tüm zenginliğini sunuyor.

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

Salsa Angora

SalsaAngora grubu 2003 yılında kurulmuş bir gösteri, organizasyon, dans eğitim grubudur. Bünyesinde yerli ve yabancı pek cok danscı ve eğitmen bulunan SalsaAngora grubu çok farklı dans türleri ile ilgili olarak bu güne kadar pek çok başarılı organizasyon düzenlemiş ve konusunda Türkiye'de bir ilk olmayı başarmıştır.

2003 yılında Kıvanç GÜR, Deniz ŞAYLAN, Ercüment MERGEN, Elif KARAHAN, Muzaffer GÜR tarafından kurulan SalsaAngora şu anda Kıvanç GÜR'ün başkanlığında eğitim hayatına devam etmektedir.Kurulmasından bu yana yaptığı gerek sosyal gerekse kültürel organizasyonlar ile gelişmesini devam ettirmektedir.

2006 yılında Akay caddesi no: 28'de dans stüdyosunu açan SalsaAngora şu anda Türkiye'nin en büyük dans stüdyolarından birine sahiptir. SalsaAngora dans stüdyosu 650 m2 alana yayılmış olup eğitim verilen A Dersliği 170 m2 ve B Dersliği ise Her hafta yapılan farklı etkinlikller ile beraber öğrencilerini hep bir arada tutmayı hedeflemiştir. Aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu bünyesinde yer alan SalsaAngora'da Kıvanç Gür Türkiye Dans Sporları federasyonu Organizasyon komitesi başkan yardımcılığ, Salsa Hakemliği ve Antrenörlüğü,görevlerini yapmaktadır. 2008-2009 dönemi itibari ile bünyesine yeni eğitmenler katmış olan SalsaAngora 12dans eğitmeni, 18 asistan eğitmeni ve 45 yarışmacısı ile eğitimlerine devam etmektedir.

SalsaAngora Bünyesinde sosyal sınıfların yanında, Salsa,Hiphop,Bachata,Tango,Latin Dansları ve Çocuklar gösteri grupları da bulunmakta ve Yurtiçi Yurtdışı pekçok organizasyonda gösteril

SalsaAngora Grubu haftada 2 defa olacak şekilde; Perşembe günleri Tunus caddesi Newcastle Gate 66, Cumartesi günleri SalsaAngora dans stüdyosu'nda Latin geceleri düzenlenmekte ve Her hafta yine SalsaAngora Dans Stüdyosunda eğitimi verilen dansların pratikleri yapılmaktadır. Öğrencilerine katıldıkları eğitimlerde her 2 ayda bir katılım belgeleri verilmekte ve bu belgeler için özel geceler tertip edilmektedir.

SalsaAngora grubu sene içerisinde yutdışından Avrupa ve Dünya çapında tanınmış hocalar getirterek çeşitli workshoplar ve eğitimler de verdirmektedir.Bu eğitimlere sadece Ankara'dan değil tüm Türkiye'den büyük katılımlar olmakta ve pek çok TV kanalı takip etmektedir.Yeni sezon için de çeşitli latin dans hocaları ile irtibata geçilmiştir. SalsaAngora grubu bünyesinde bulunan yarışmacı çiftler gerek Türkiye gerekse Türkiye dışında yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler alarak ülkemizi başarı ile temsil etmişler ve bir çok ödül almışlardır. İlerleyen zamanlarda bu tür yarışmalara daha çok SalsaAngora grubu yarışmacısı katılacaktır.

devamını oku...
Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara


Hayatın size öğrettiklerini getirilerin ve sizden çaldıklarınızı düşünüp sizlerde kendinizden izler bırakmak istiyorsunuzdur. Kendinizi anlatacak ve içerisinde insanlığa ışık tutacak bir eser bırakmak istiyorsanız sizlerin bu isteğini yerine getirecek olan kurs Ankara sanat kursudur.

Sanat adına her şeyi buradan öğrenebilir ve usta bir sanatçı olma hayalinizi gerçekleştirmek için gereken ilk adımı atmış olabilirsiniz kurslarımız ile çok iyi eğitim alma fırsatını çok uygun fiyatlar dâhilinde yakalayabilirsiniz. Birbirinden usta sanatçıların eğitimi ile sizlerde istediğiniz makama çok kısa bir zaman zarfı içerisinde gelebilirsiniz.

Sanat bizim hayatımızın büyük bir bölümünü oluşturuyor ve bu büyük bölüm bizi onsuz kalmaktan koruyor. Bayanlar sanat yapmak ve sanat ile uğraşmak aslında göründüğü kadar kolay olan bir şeyi değildir. Sevgi ister emek ister hayal gücü iste ve her şeyden önemlisi büyük bir bilgi birikimi ister.

Sevgiyi, aşkı, hüznü, yalnızlığı, unutulmuşluğu ve huzuru tüm bunları ve daha fazlasını sanatınızda ince ince işlemeyi ve bunu yaparken de mutlu olmayı istiyorsanız. Sizleri tüm bunları bir çırpıda aktaracak olan kurslarımıza sizleri bekliyoruz. Sizleri sanatın o güzel ve eşsiz güzelliğiyle bir bütün haline getirecek olan bu güzel kurslarımıza hemen kayıt yaptırmalısınız.